tiistai 3. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet kuviot, uusi blogi


Olen viimeksi kirjoittanut blogia syyskuussa. Tuolloin into loppui totaalisesti ja noin kuukauden ajan en edes jaksanut ajatella blogia. Sen jälkeen aloin kuitenkin miettimään blogin jatkamista. Aina kuitenkin mietin, etten kuitenkaan jaksaisi. Viimeiset viikot olen lähes päivittäin miettynyt joko jatkavani vanhan blogin kirjoittamista, tai kokonaan uuden perustamista. Niimpä kävin 2.1.2017 kaverini kanssa keskustelun, ja hän oli sitä mieltä, että jollain tapaa jatkan kyllä kirjoittamista. Niimpä samana iltana perustin uuden blogin, Esteelle, Assin.

Jotkut saattavat tuntea minut Hyppää Casper! blogin kirjoittajana. Mikäli olet kiinnostunut lukemaan aiemmista hevosistani, löydät blogin täältä. Olen siis Katariina, 17-vuotias lukiolainen ja onnellinen hevosenomistaja. Hevoseni on 7-vuotias wielkopolskitamma Assi, jota koulutan yhteistyössä tukijoukkojeni kanssa kohti esteratoja.

Blogistani saat lukea meidän elämästämme: hauskanpidosta ja treenaamisesta. Ennen kaikkea tämä on tarina Assin koulutuksen edistymisestä. Kaiken mun ohella valmentaudumme tulevana kautena Pinja Immosen silmän alla kaksi kertaa viikossa. Kevään koittaessa pyrimme myös kilpailemaan mahdollisimman paljon.

Tervetuloa blogin lukijaksi!

2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan! (y) Kiva, että jatkoit bloggaamista nyt kuitenkin- innolla seurailen teidän matkaa kohti kisaratoja, toivottavasti jo pian tulisi eka ratsastuspostaus :)
    Tsemppiä ja menestystä vuodelle 2017! :)

    VastaaPoista