keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Helmikuun tunnelmia puhelimen välityksellä

Tänään on vuorossa jälleen puhelinkuvien vuoro, tällä kertaa suurimmaksi osaksi helmikuulta kertyneistä kuvista. Helmikuuta leimasivat erityisesti vanhojen tanssit ja risteily, joka näkyy myös kuvissa. Vanhojen kuvia karsin tosin reilusti pois, sillä kirjoitin niistä jo aiemmin postauksen. Puhelinkuvapostaukset painottuvat aika paljon heppailun ulkopuolelle, mutta toivottavasti tällaiset muustakin elämästä kertovat jutut kiinnostavat aina välillä!






Kävin kaveriporukalla katsomassa Split-leffan ja oli tosi hyvä, suosittelen/Postipaketissa saapuivat Covallieron paita ja Esperadon housut. Ostin vähän aikaa sitten myös Kinslandin kisatakin, nyt innolla kohti tulevaa kautta/Joku viikonloppu lähdössä ulos

Kahdessa ekassa kuvassa Assi joidenkin treenien jälkeen/Päädyin tuossa yhtenä päivänä ihan uuden hepan kyytiin ja sen jälkeen oli kyllä niin helppoa ratsastaa omalla kun kaikki nappulat olivat selvillä, Assi vielä kruunasi treenin olemalla ihan super hyvä.

Nelosjakso alkoi helmikuun alkupuolella ja sen mukana tulivat myös kauan odotetut vanhojen tanssit, joiden osalta vikat tunnelmat tässä.

Voiko vanhojen risteilyä hehkuttaa liikaa? Ilta, yö ja seuraava päivä sisälsivät karaokea, kavereita, jalkojen tanssimista kipeäksi ja hyvää ruokaa. Laivalla on aina ihan huippu tunnelma, mutta tällä kertaa se oli ihan eri luokkaa kun koko laiva oli täynnä samanikäisiä lukiolaisia. Pari seuraavaa päivää oli nilkka välillä tosi kipeä, mutta kaikki oli sen arvoista. Tätä risteilyä muistellaan vielä vanhanakin!

Muutama kuva Ainon reissulta. Ekassa kuvassa on lapsi vielä innoissaan uudesta paikasta, tokassa se on valmennuksen jäljiltä niin väsynyt, ettei tarvinnut edes käskeä seisomaan paikallaan.

Pakollinen todistus siitä, että opiskelenkin joskus. Ekassa kuvassa psykan opiskelua (ylppäreihin on enää viikko aikaa!) ja kahdessa vikassa mun matikan haaste. Kävin tosiaan vitoskurssin (lyhyt matikka) itsenäisesti ja kurssikirjan avasin ensimmäisen kerran viikkoa ennen koetta. Näinkin voi opintonsa hoitaa... (En suosittele kenellekään)

24.2. tuli kuluneeksi puoli vuotta siitä, kun Assi muutti meille/Selailin vanhoja kuvia ja löysin ties mitä helmiä... Kuvassa minä ja maailman paras Pekko-poni estekisoissa 2009, sijoituimme luokassa kolmansiksi/Ja vielä ihan tuore kuva maanantain kouuvalmennuksesta. Ei varmaan tarvitse erikseen kertoa kuinka hyvin tunti meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti